Video : Tipsbladet
Premier League

Ærgerlig Ten Hag fremhæver Højlund-afbrænder

Erik ten Hag indrømmer dog, at Brentford var bedre i kampen.

Manchester United havde deres problemer mod Brentford lørdag aften, hvor det endte 1-1 i et opgør, hvor London-klubben havde deres muligheder undervejs for at sikre sig sejren. Alligevel var det først United, der scorede i overtiden, inden Brentford nåede at få udlignet.

Når United-manager Erik ten Hag ser tilbage på kampen, så erkender han ifølge Manchester Evening News, at de ikke fortjente at vinde kampen, når de ikke kunne køre den hjem til sidst.

- Vi viste modstandskraft gennem hele kampen, men når det kommer til aggressivitet, var Brentford bedre. Vi burde vise mere passion og vilje i mange øjeblikke i kampen. Men når du fører, skal du bringe det over stregen, siger han og fortsætter:

- Du kan aldrig sammenligne sådanne niveauer, præstationer (med Uniteds sejr mod Liverpool for to uger siden), men selv når du ikke spiller godt, er du stadig nødt til at vinde, og det gjorde vi næsten, lyder det fra Erik ten Hag.

Endvidere havde han også en kommentar om den chance, som Rasmus Højlund havde for dem, som man kan se i klippet i toppen af artiklen.

- Det er min store skuffelse - at vi ikke fik det over stregen. Vi spillede ikke godt, men der var spirit, der var fight, men ikke nok. Det var nok til at score målet, 1-0, og inden det havde vi en stor chance for Rasmus Højlund, fortæller hollænderen.

Der var dog også ros til United-målmand Onana for sine mange redninger i kampen.

- Vi havde en fantastisk målmand, han var strålende i aften, det må vi også sige. Vores resultater er ret konsistente fra januar og frem. Vi tillader skud, men vi indkasserer ikke så mange mål. Vi skaber chancer, med Rasmus Højlund store chancer, og det handler om at få den over stregen, fastslår United-manageren.

Næste opgave for Manchester United er mod Chelsea på torsdag.