• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Ærlig Thomas Frank: Det var en svær, svær tid

Foto: Getty Images

Thomas Frank ser tilbage på sin første tid i Brentford.

Af Mads Bye Marboe

Thomas Frank rundede for nyligt sin kamp nummer 150 i spidsen for Brentford.

Når man kigger på, hvor godt det går for danskerklubben lige nu, kan det være svært at forestille sig, hvor skidt 48-årige Frank kom i gang for Brentford.

London-klubben fik nemlig kun fire point i Thomas Franks første ti kampe, og danskeren husker det som en svær tid. Det siger han til klubbens Youtube-kanal.

- Det var hårdt. Jeg håbede på mere. Som jeg husker det, var syv af de otte nederlag med ét mål, og vi taber for eksempel 1-0 til Bristol (City). Så tager vi til Preston og er bagud 3-0 efter 20 minutter. Et af målene er en fejl fra (Darren) Bentley, der samler bolden op, og jeg tænker bare: "Kære fodboldgud, giv os et eller andet. Vi er bagud 3-0." Men drengene var fantastiske, og vi kom tilbage i kampen, selvom vi tabte 4-3.

- Vi taber 1-0 til Norwich og vinder så 2-0 hjemme over Millwall, og så ved jeg bare, at nu er vi tilbage på sporet. Men så tager vi til Q.P.R., og Neal Maupay bliver skadet, Saïd (Benrahma) bliver skadet, og vi taber 3-2.

- Men vi forblev konsekvente. Vi fortsatte med at gøre de ting, vi troede på. Der var stort fokus på den defensive del af spillet, og hvis man skal være fair, havde vi nogle skader, og der var de triste ting med Robert Owen (Brentfords tekniske direktør, der døde som 28-årig). Det var en svær, svær tid. 

Brentford ligger i skrivende stund på syvendepladsen i Premier League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020