• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Afslører Kanté-drillerier: Det stresser ham

Foto: Getty Images

Den franske Chelsea-spiller er offer for kærlige drillerier fra sine holdkammerater på det franske landshold, der spår ham en stor sæson.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Chelseas midtbanespiller N'Golo Kante har haft en fremragende første halvdel af 2021, og allerede nu nævnes hans navn blandt de mulige Ballon d'Or-vindere.

Det tager han selv helt roligt, og forsøger ikke at bekymre sig for meget om det, men så let slipper han ikke, fortæller hans holdkammerat fra Chelsea og det franske landshold, Olivier Giroud.

- Selvfølgelig kan han ikke lide komplimenter, og han foretrækker at gå under radaren... Men vi driller ham med, at han vinder Ballon d'Or, når hvis Frankrig spiller et godt EM. Det stresser ham, og han bliver irriteret, når vi taler om det. Vi ved, hvor ydmyg han er.

Olivier Giroud mener samtidig, at Kanté er smigret over, at han bliver nævnt som mulig kandidat til den ærefulde titel, som Ronaldo og Messi mere eller mindre har siddet på de sidste mange år.

Selvom den franske midtbanekriger er ydmyg, så skal man ikke tage fejl af ham på banen, hvor han bestemt ikke holder sig tilbage.

- I hvert fald ikke når det kommer til kort. Han vil så gerne vinde, at han nogen gange bøjer reglerne. Men han er noget helt særligt. Det er dejligt at have ham på holdet. Han er lidt vores maskot. Han fortjener alt, hvad der kommer hans vej, fortæller Olivier Giroud, der ikke er den eneste, der mener Kanté bør få Ballon d'Or.

Paul Pogba har også for nyligt været ude og fortælle, at han ser sin landsholdskammerat som en fortjent vinder af titlen. Og det er ikke usandsynligt, at bolderobreren bliver årets spiller, for med et flot EM kan han krone en flot halvsæson, hvor han også blev udnævnt til kampens spiller i Champions League-finalen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020