• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Afsløres danskers store skifte her?

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller er blevet sat i forbindelse med et skiftet til Premier League. Nu ser det ud til, at Lyon-bossen bekræfter transferen.

Af Victor Risager

Joachim Andersen har i løbet af weekenden været rygtet fra Lyon til Crystal Palace i Premier League, og det tyder på, at et skifte kommer til at falde endegyldigt på plads i den nærmeste fremtid.

I hvert fald bekræfter Lyons klubpræsident, Jean-Michel Aulas, tilsyneladende skiftet på sin Twitter.

Flere medier - heriblandt B.T., Daily Mail og L’Equipe - har således skrevet om, at et skifte er så godt som på plads, og på det sociale medie deler Jean-Michel Aulas sidstnævntes artikel. Her går han blot i rette med den transfersum, L’Equipe nævner - nemlig 120 millioner kroner.

- Oplysningerne understøttes helt sikkert, men prisen er betydeligt højere…. Læs vores pressemeddelelse, skriver Jean-Michel Aulas i opslaget.

Lyon har ikke udgivet en pressemeddelelse endnu, hvor de bekræfter skiftet, men det lyder altså som om, at man snart kan læse en.

Ifølge danske B.T. Sport er prisen nærmere 22 millioner euro, svarende til 165 millioner kroner, mens prisen kan stige med yderligere 37 millioner i eventuelle bonusser. Altså kan Lyon tjene op mod 200 millioner på Joachim Andersen.

Lyon hentede selv den 25-årige dansker for godt 225 millioner kroner for to år siden. Efter en svær debutsæson i den franske klub blev han i sidste sæson udlejet til Fulham i Premier League med stor succes - og nu er han sandsynligvis på vej tilbage til den engelske liga.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020