Video : Tipsbladet
Premier League

Alex Ferguson klar til Ratcliffe: Er optimistisk

Manchester United-ikonet kender godt til Jim Ratcliffe, fortæller han.

Der sker ting og sager i Manchester United for tiden, og noget af det handler om, at den engelske rigmand Sir Jim Ratcliffe er på vej ind i klubben. Her står han til at overtage 25 procent af aktierne i United.

Den tilgang er noget, som Manchester United-legenden Sir Alex Ferguson ser meget frem til. Det fortæller han i et interview med Gambling Zone.

Der kommer han ind på, hvordan han stadig er involveret i klubben, og hvor han fortæller, at han stadig er en del af den øverste ledelse i klubben, og dernæst hvordan han ser på Ratcliffe.

- Jeg kender Jim (Ratcliffe red.) godt. Vi er nødt til at se, hvad han kommer til at gøre, men jeg er optimistisk, lyder det fra Alex Ferguson.

I et interviewet, der ellers handler meget mere om skottens forhold til heste, kommer han også ind på, at han stadig føler sig i god form.

- Indtil for ni måneder siden trænede jeg regelmæssigt. Jeg har en træningscykel i huset, og jeg løfter vægte. Jeg er i god form, men sådan forholder det sig helt sikkert ikke længe, fortæller den tidligere United-manager.

Alex Ferguson var manager for Manchester United i perioden mellem 1986 og 2013, hvor han vandt blandt andet 13 engelske mesterskaber samt to Champions League-triumfer med den engelske storklub.

Det er desuden ikke lykkedes for dem at vinde et mesterskab igen siden hans afsked.