• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Alt er på plads: Kamaldeen rykker til Southampton

Foto: Getty Images

Nu venter man bare på, at klubberne præsenterer handlen.

Af Oliver Okstrøm

185 millioner kroner.

Så meget står den franske klub til at indkassere på salget af den tidligere FC Nordsjælland-spiller Kamaldeen Sulemana, der fortsætter karrieren i den engelske Premier League-klub Southampton.

Det oplyser den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano på sin twitter-profil, hvor han slår fast, at handlen er på plads, og at kontrakten er blevet indsendt i tide.

Tilbage i sommeren 2021 rykkede Kamaldeen videre fra Superligaen til fransk fodbold, hvor det allerede dengang blev vurderet, at Farum-klubben havde lavet et salg på 125 millioner kroner.

Nu ser det altså ud til, at han tager endnu et stort skridt. Denne gang handler det om at hjælpe Southampton i deres kamp for overlevelse i den bedste engelske række.

Det er desuden værd at bemærke, at den engelske klub er ejet af danske Rasmus Ankersens firma Sport Republic, og derfor er det ikke en spiller, som klubbens folk lige har fået øjnene op for.

Der har også været rygter om, at den forhenværende FC Midtjylland-spiller Paul Onuachu skulle være på vej. Læs mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE