• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Alvorlig sag: PL-stjerner forfulgt af stalker

Foto: Getty Images

De engelske landsholdsspillere Mason Mount og Ben Chilwell har været chikaneret af en stalker, der nu risikerer en fængselsstraf. Også Brightons Billy Gilmour har været forfulgt.

Af Lars Gram-Hanssen

Tre Premier League-stjerner har været udsat for stalking af en kvindelig model. 

Det skriver den engelske avis Evening Standard. Ifølge avisen er der tale om Chelseas Mason Mount og Ben Chilwell samt Brightons Billy Gilmour, der alle er blevet chikaneret af den 21-årige Orla Sloan. 

Sloan bombarderede angiveligt de tre spillere med opkald og beskeder, efter at hun i en kort overgang datede Mason Mount. 

Sagen er blevet bragt i retten, hvor Billy Gilmour har forklaret, at chikanen har påvirket hans spillemæssige niveau, idet han har været ramt af søvnløshed og bekymring. 

Ifølge Evening Standard erkendte Orla Sloan sig onsdag skyldig i anklagerne, der går på at have stalket Mount og Gilmour, samt at have chikaneret Chilwell. 

Ifølge sagens anklager mødte Orla Sloan de tre spillere ved en fest i 2020. Mason Mount og Sloan havde et meget kortvarigt forhold, som Chelsea-spilleren afsluttede, og derefter oprettede Sloan angiveligt mindst 21 forskellige telefonnumre med henblik på at bombardere Mount med beskeder, selvom Chelsea-stjernen gentagne gange bad hende om at stoppe. 

Ifølge Evening Standard har Mason Mount udtrykt bekymring over, at Orla Sloan skulle kunne finde på at møde op ved Chelseas træningscenter. 

- Hun ved, groft set, hvor jeg bor, og hvor jeg træner. Jeg er bekymret over, at hun kan finde på at møde op ved mit træningscenter, hvis hun ikke kan komme i kontakt med mig, lyder det fra Mason Mount. 

Der fældes dom i sagen den 20. juni, og ifølge Evening Standard risikerer Orla Sloan en fængselsstraf.