• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Tipsbladet.dk .

Arsenal-manager nedtoner slagsmål mellem stjerner: Sådan noget sker

Foto: Getty Images

Arsenal-spillerne David Luiz og Dani Ceballos kom op at toppes under et træningspas tidligere på ugen, men episoden er løst internt og alt er fint, understreger manager Mikel Arteta.

Af Tipsbladet.dk .

Der er nok mange trænere rundt omkring, der er glade for, at medierne ikke får nys om alt det, der sker på træningsbanen. Det kan nemlig godt gå vildt for sig nogle gange, og det gjorde det også torsdag i Premier League-klubben Arsenal.

Her kom forsvarer David Luiz og Real Madrid-lejesvenden Dani Ceballos op at toppes, og efterfølgende kunne The Athletic melde, at Luiz havde slået Ceballos i ansigtet. Noget der skulle have givet en blodtud.

Læs også:Fik en blodtud: Arsenal-stjerner i slagsmål til træning

Den melding blev efterfølgende kaldt "løgn" af Ceballos selv på sociale medier, men der var et optrin. Det bekræfter Arsenal-manager Mikel Arteta på et pressemøde ifølge Goal.com, hvor episoden dog nedtones:

- Jeg havde rigtig dårligt udsyn, fordi jeg stod langt væk. Men det er præcis derfor, vi træner bag lukkede døre, lyder det roligt fra en smilende Arteta, der fortsætter:

Læs også:Mesut Özil udeladt fra Arsenals trup

- Træningen er meget konkurrencepræget, og konflikter opstår hele tiden. Disse ting bliver løst lynhurtigt indenfor klubbens vægge, og meget mere er der ikke at sige om det, understreger Arteta.

Mikel Arteta siger påpeger desuden, at stemningen mellem de to kamphaner i dag er hel fin, og at ingen af dem har noget problem med den anden.

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Haverts snublende tæt på Chelsea

Læs også:Søndagens rygtebørs: Tidligere EfB-spiller tæt på 100 mio-skifte til Liverpool

Læs også:Brag i vente: Sådan starter Arsenal og Chelsea i FA Cup-finalen

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020