Arsenal-træner sur på VAR: Hvornår er der så hånd?

Mikel Arteta føler sig snydt for et straffespark i lørdagens tidlige Premier League-kamp mod Burnley.

Arsenal var lørdag middag på besøg i Burnley i en 1-1 kamp, hvor der var flere kontroversielle situationer, som ikke umiddelbart gav mening.

Én af disse var et manglende straffespark til Arsenal, da Burnleys Eric Pieters helt åbentlys havde hånden på bolden i en situation, der ikke så særlig uforsætlig ud, mener Arsenals manager, Mikel Arteta.

- Hvis det ikke var et straffespark, så skal en eller anden forklare mig, hvad det så var, lød den umiddelbare reaktion efter kampen, skriver Goal.

Arteta var tydelig utilfreds med, at det ikke blev til tre point, og det skyldes nok også London-holdets mange chancer til sidst i kampen.

- Ud fra antallet af cahncer, som vi skabte, så skal vi vinde. Når vi ikke gør det, så skal vi kigge på os selv. Vi dominerede fuldstændig første halvleg, men de gør det svært for med med mange lange bolde.

Arsenal kom foran allerede efter seks minutter ved Aubameyang, men en klodset forsøg på en aflevering fra Granit Xhaka endte med at Chris Wood kunne bringe balance i regnskabet.

Arteta er langt fra den eneste, der har svært ved at forstå VAR. Senest hidsede Stig Tøfting sig også op over for videoteknologien i et efterhånden legendarisk klip, som du kan se her.