• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Avis: Baglandet er irriteret på Solskjær

Foto: Getty Images

Marcus Rashford og spillerens bagland er angiveligt irriteret på Ole Gunnar Solskjær.

Af Ole Hoffskov

- Han skal prioritere fodbolden.

Sådan udtalte Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær for nyligt med henvisning til Marcus Rashford, der har været skadet hele sæsonen.

Den 23-årige stjernespiller er ved siden af fodbolden dybt engageret i en række velgørende projekter - blandt andet bekæmpelse af fattigdom blandt børn i England. Rashfords arbejde har fået masser af opmærksomhed og anerkendelse, men Ole Gunnar Solskjær er også en smule skeptisk.

- Jeg ved, hvad han har gjort udenfor banen, og det er nogle fantastiske ting, men nu skal han måske til at prioritere fodbolden og fokusere på fodbold, da han står foran en stor udfordring her i Manchester United, sagde nordmanden for nyligt til The Guardian.

Nu skriver The Athletic, at den melding er blevet dårligt modtaget og Marcus Rashford og hans bagland. De mener ikke, at det kan være noget problem, at Manchester United-stjernen også har fokus på at gøre noget godt for andre.

Ole Gunnar Solskjær er angiveligt bekendt med Marcus Rashfords utilfredshed, men nordmanden føler, at hans udtalelser til The Guardian er blevet misforstået. Han mener, at han blot har opfordret Rashford til at få det maksimale ud af sit potentiale på banen. 

Marcus Rashford er noteret for 25 minutters fodbold i denne sæson. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020