Premier League Victor Risager

Avis: Brentford frygter kaos og uroligheder

Foto: Getty Images

Der forventes at opstå uroligheder ved Brentfords sidste hjemmekamp, hvor Leeds United kommer på besøg.

Af Victor Risager

På søndag afvikles sæsonens sidste Premier League-kampe, og der er lagt op til en dramatisk afslutning, når Brentford tager imod Leeds United. 

Den kamp kan blive særligt afgørende for sidstnævnte, der potentielt skal bruge en sejr for at overleve i Premier League, og blandt andet af den grund frygter Brentford, at der er voldsomme optøjer og en baneinvasion i vente - uanset kampens udfald.

Det skriver Daily Mail.

Brentford har forberedt sig på, at der kan opstå uroligheder, ved blandt andet at øge mængden af politi og vagter på stadion.

Således vil der være hele 800 politibetjente til stede, hvilket er en markant stigning i forhold til de 100, der normalt er på stadion. Og så vil antallet af vagter også stige fra 100 til 150.

Derudover er der også ændret for, hvem der kan købe billetter til de tribuner, som tilhører hjemmeholdet Brentford.

Det er ikke kun Leeds Uniteds usikre skæbne, der puster til frygten om uroligheder. Der har også været flere baneinvasioner på det seneste i England, ligesom der er ondt blod mellem Brentford og Leeds. Sidst de to hold mødtes blev to Brentford-spillere eksempelvis ramt af kasteskyts fra tilskuerpladserne.

Leeds United er aktuelt et point over Burnley, der er lige under nedrykningsstregen, men har også spillet en kamp mere. Derfor kan Burnley overhale Leeds med en sejr eller et uafgjort resultat mod Aston Villa torsdag aften, og så vil Leeds ikke have deres skæbne i egne hænder mod Brentford.