Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Chelsea henter dansk direktør i AC Milan

Casper Stylsvig kvitter et job som kommerciel direktør i AC Milan for at tage til Chelsea. Danskeren har arbejdet i flere af verdens allerstørste fodboldklubber.

FC Barcelona, Manchester United og AC Milan. 

Det er bare nogle af de adresser, hvor Casper Stylsvig har bevæget sig rundt på direktionsgangene, og nu kan den for mange ret ukendte dansker skrive endnu en storklub på sit imponerende CV.

Flere italienske medier skriver, at Casper Stylsvig, der siden 2019 har været kommerciel direktør i AC Milan, forlader Milano for at tage til London, hvor han er blevet ansat af Chelsea - formentlig som kommerciel direktør, men den nøjagtige jobtitel fremgår ikke. 

I 2006 blev Casper Stylsvig, som er født i 1972, ansat af selveste FC Barcelona, hvor han fik ansvaret for klubbens kommercielle indsats i Kina, Mellemøsten og Afrika. To år senere gik turen videre til Manchester United, hvor han nåede at være Sponsorship Manager og global sponsordirektør, inden han efter otte år på Old Trafford rykkede videre til Fulham FC.

Siden 2019 har han haft sin daglige gang i AC Milan, men nu er det altså Chelsea, der får glæde af Stylsvigs evner i den kommercielle afdeling.

- Når jeg kigger på mit CV og på de klubber, jeg har været i, så kunne det godt have steget mig til hovedet. Men jeg håber og mener selv, at det ikke er sket. Det er jo ikke sådan, at jeg sidder og blærer mig med de oplevelser, jeg har haft igennem årene, for især i Danmark er jeg meget bevidst om, at man ikke kommer og tror, man er noget. Det ligger dybt i en dansker, udtalte Casper Stylsvig i et interview med DR i 2021.

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar fra Casper Stylsvig til det nye job i Chelsea, men det har ikke været muligt. 

Premier League er sparket i gang - og vil du sikre dig billet til en af de mange kampe, så få styr på din fodboldrejse hos Visitfootball. Her finde du den bedste pris på din næste fodboldrejse.