• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Medie: Christian Eriksen er enig med Man Utd

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Christian Eriksen er nået til enighed med Manchester United om en tre-årig aftale, skriver pålidelige The Athletic.

Af Ole Hoffskov

Christian Eriksen er nået til enighed med Manchester United en en aftale. Det skriver det normalt meget troværdige engelske medie The Athletic.

Dermed tyder alt på, at den danske superstjerne skifter på en fri transfer til én af verdens største klubber og skal være med til genrejsningen af "De Røde Djævle" under ledelse af Erik ten Hag. 

30-årige Christian Eriksen får ifølge The Athletic en tre-årig aftale i Manchester United. De to parter skal mundligt være blevet enige, og nu skal aftalen nedfældes på papir.

Derudover skal Christian Eriksen gennemgå det obligatoriske lægetjek, før han officielt kan kalde sig Manchester United-spiller. Den danske stjernespiller vil naturligvis blive tjekket grundigt efter sit kollaps for godt et år siden.

Christian Eriksen gjorde comeback på fodboldbanen tilbage i februar for Brentford FC, og siden har han spillet en lang række kampe uden problemer - også for det danske landshold.

Nu ser det ud til, at Christian Eriksen skal spille hovedparten af sine kampe på Old Trafford. 

Tipsbladets chefredaktør Allan Olsen kalder det "et kongevalg" af Christian Eriksen at tage til Manchester United - læs hans analyse her.

Har du planer om en fodboldtur til nogle af Europas store ligaer? Så tjek portalen Visit Footbal, hvor du kan sammenligne tilbud og priser for ture til Premier League, Bundesligaen, La Liga og Serie A