• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Karl Dorph Søe

Avis: Dansk målmand kan være på vej mod skifte

Foto: Getty Images

Den danske målvogter kan være på vej mod nye græsgange.

Af Karl Dorph Søe

Daniel Iversen har stået en flot sæson for Leicester, men efter sommerferien kan han komme til at vogte buret i en anden engelsk klub. 

Danskeren har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Sunderland AFC, og Leicesters nylige nedrykning til den andenbedste række kan skubbe den 25-årige dansker tættere på et skifte til det nordengelske. 

Det er meldingen fra det lokale dagblad Sunderland Echo.

Iversens klub har ifølge avisen tidligere afvist at sælge ham, men keeperen kan nu blive offer for sparekniven, da Leicester skal strømline budgettet til en sæson i The Championship. 

Den danske målvogter vil dog med al sandsynlighed rykke ned i målmandshierarkiet, skulle han blive solgt til "The Black Cats". 

Iversen har i de sidste mange måneder været førstevalget under Leicester midlertidige træner Dean Smith, men i Sunderland bliver det svært at vippe den unge skotske keeper Anthony Patterson af pinden. 

Det er svært at se Daniel Iversen tage til takke med en reserverolle, men Leicester er bare et sted, hvor de er nødt til at skulle rydde op i truppen. Derfor er flere af klubbens øvrige danskere også til overvejelse.

Alt peger i retning af, at Jannik Vestergaard forlader klubben ved kontraktudløb til sommer, da han har haft et forfærdeligt ophold i klubben og mest af alt har lignet dødvægt. 

Victor Kristiansen er netop ankommet til "The Foxes" i januar for et stort millionbeløb, og det er derfor usandsynligt, at den unge dansker bliver solgt på nuværende tidspunkt.