• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Avis: Denne stjerne kan lokke Eriksen til skifte

Foto: Getty Images

Manchester United meldes tæt på at sikre sig Frenkie de Jong, og ifølge The Times vil et indkøb af hollænderen også hjælpe de røde djævle i bestræbelserne på at hente Christian Eriksen til Old Trafford.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter en sløv start på transfervinduet kan der snart ske ting og sager i Manchester United. 

Således skriver både The Times og Talksport søndag, at Manchester United er tæt på at nå til enighed med Barcelona om prisen for Frenkie de Jong. Den catalanske klub vil af regnskabsmæssige årsager gerne have handlen afsluttet inden torsdag, skriver The Times. 

Manchester United-ledelsen har været villige til at hæve deres bud på Frenkie de Jong til 595 millioner kroner, skriver The Times. Ifølge avisen er det et tegn på, at ledelsen vil støtte klubbens nye cheftræner, Erik ten Hag, der har haft det som sin store prioritet at hente landsmanden, som han også trænede  i Ajax. 

Og gennembruddet i forhandlingerne om Frenkie de Jong kan også få betydning for Christian Eriksens fremtid, skriver The Times. 

- At hente De Jong kan også hjælpe United i deres jagt på Christian Eriksen. Danskeren, der står uden en klub, overvejer en række tilbud fra blandt andet Everton, Newcastle og Leicester, samt fra Brentford, hvor han i anden halvdel af sidste sæson med stor succes vendte tilbage til grønsværen, efter at han sidste sommer blev ramt af et hjertestop under EM, skriver The Times. 

- United er hans mest højtprofilerede bejler, men Eriksen vil ikke forhaste sig med sin beslutning om fremtiden, og han er opsat på at vurdere ambitionen og trupperne hos de klubber, der vil have ham. Og det vil være attraktivt for ham at spille sammen med De Jong, der også er blevet udviklet i Ajax-systemet.

Mens Frenkie de Jong og Christian Eriksen rygtes til Manchester United, så kan Cristiano Ronaldo potentielt skifte til en anden Premier League-klub denne sommer. Det kan du læse mere om HER.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.