• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Avis: Derfor sagde Pogba nej til Manchester City

Foto: Getty Images

Paul Pogba har afvist et skifte til Manchester City, selvom klubben var klar til at imødekomme stjernens krav.

Af Victor Risager

Paul Pogba har kontraktudløb i Manchester United om ganske få uger, og for nylig florerede et rygte om et potentielt chokskifte for den franske stjernespiller. Manchester City blev nemlig meldt interesserede.

Men hurtigt kom det frem, at Pogba trods et godt tilbud havde takket nej til at rykke fra den røde del af Manchester til den blå.

Nu beskriver den normalt velinformerede avis The Times, hvorfor den 29-årige stjernespiller i sidste ende afviste Pep Guardiolas mandskab.

Manchester City var ellers klar til at imødekomme Pogbas lønkrav og des lignende, men i sidste ende var franskmanden for bekymret for den reaktion, der ville komme, hvis han foretog skiftet.

Det siger sig selv, at det nok ikke ville falde i god jord hos Manchester Uniteds tilhængere at skifte direkte til rivalerne. Tilbage i 2009 valgte angriberen Carlos Tevez eksempelvis at skifte direkte fra Manchester United til Manchester City, hvorfor han i de efterfølgende år var særdeles upopulær hos De Røde Djævles fans. 

Og frygten for sådan en reaktion fik altså Paul Pogba til at takke nej til The Citizens. I stedet vil han nu rykke udenlands, hvor blandt andre italienske Juventus og franske PSG nævnes som mulige destinationer.