• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Avis: Det kan blokere ansættelse af Thomas Frank

Foto: Getty Images

Ifølge The Telegraph kan det blive for dyrt for Leicester at hente Thomas Frank, der på det seneste er blevet bragt i spil som en mulig afløser for den pressede Brendan Rodgers.

Af Lars Gram-Hanssen

Brendan Rodgers har haft succes i Leicester siden ansættelsen i 2019, men efter en hæslig sæsonstart i denne sæson kan den 49-årige nordirer nu være tæt på en fyring. 

Sådan lyder det fra The Telegraph, der skriver, at Brendan Rodgers' fremtid i Leicester ser 'tiltagende usikker' ud efter lørdagens 6-2-nederlag til Tottenham, som efterlader Leicester på sidstepladsen i Premier League med ét point efter syv kampe. 

Thomas Frank er blevet kædet sammen med cheftrænerjobbet i Leicester, der altså meget snart kan blive ledigt. Ifølge The Telegraph er der dog én ting, der kan sætte en stopper for, at den tidligere Brøndby-træner kan tage over i Leicester. 

- Brentfords Thomas Frank ses som en mulig afløser for nordireren, men kompensationen kan blive et problem, idet Leicester er under pres i forhold til at nedbringe deres udgifter, på grund af Financial Fair Play-reglerne, skriver The Telegraph således. 

Thomas Frank reagerede søndag selv på Leicester-rygtet ved at slå fast, at han lige nu er meget glad for at være i Brentford. 

Ifølge The Telegraph er også den tidligere Burnley-cheftræner Sean Dyche i spil til at afløse Brendan Rodgers, hvis den tidligere Liverpool- og Celtic-træner får sparket i Leicester.