Premier League Kenneth Jensen

Avis: Han bliver Newcastles næste kæmpe millionkøb

Foto: Getty Images

Newcastle Uniteds næste store millionkøb skal være lige på trapperne.

Af Kenneth Jensen

De har allerede brugt 100 millioner kroner på at hente højre back Kieran Trippier i Atletico Madrid, og man har også haft over 200 millioner kroner oppe af lommen for at få fingrene i angriber Chris Wood fra Burnley.

Og nu lyder det, at stenrige Newcastle United er tæt på et nyt millionkøb, og at det er et køb, der er større end de to foregående.

The Magpies har desperat brug for forstærkninger, da klubben ligger i bunden af Premier League og blot har vundet én gang i denne sæson. Meget tyder på, at holdet rykker ud af Premier League, men flere forstærkninger kan måske være med til at vende skuden.

Og nu er det tid til at forstærke det centrale forsvar. Newcastle har lukket næstflest mål ind i denne sæson - over to mål pr. kamp, så det er i det centrale forsvar, at den saudisk-ejede klub vil forstærke sig.

Daily Mail skriver, at Newcastle United er meget tæt på at kunne forstærke sig med centerback Diego Carlos fra Sevilla. Den brasilianske stopper, 28 år, ventes at koste omkring 270 millioner kroner. 

Stopperen er regnet som en af de bedste spillere i La Liga, og han har en fortid i blandt andet Nantes. 

Hvis der senere i ugen er hvid røg, og man kan præsentere Diego Carlos, er det næppe den sidste handel, Newcastle foretager sig, da The Magpies leder efter flere forstærkninger til en svær nedrykningskamp.

Bare 12 point har NUFC fået i 20 kampe, så de sidste 18 skal kaste meget af sig, hvis Eddie Howes tropper skal overleve.