• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Avis: Man City byder 650 millioner på stjerne

Foto: Getty Images

Manchester City forbereder stort millionbud på engelsk stjerne.

Af Victor Risager

Manchester City vil meget gerne have Jack Grealish til klubben denne sommer, og de forbereder efter sigende et stort millionbud på den 25-årige engelske landsholdsspiller. Det skriver avisen Daily Mail.

Ifølge avisen vil Manchester Citys første bud til Aston Villa nemlig lyde på godt 75 millioner pund, svarende til godt 650 millioner danske kroner.

Samtidig vil buddet indeholde diverse bonusser, så prisen på sigt kan stige, hvis Jack Grealish bliver en stor succes i den blå del af Manchester.

Men det skal angiveligt ikke være til at lokke Aston Villa til at sælge deres kreative midtbanestjerne. I stedet kræver de i omegnen af 100 millioner pund, hvilket omregnes til godt 870 millioner danske kroner.

Aston Villa vil også forsøge at tilbyde Grealish en ny kontrakt med en ugeløn på lige godt 1,3 millioner kroner, i et forsøg på at overbevise ham om at blive.

Jack Grealish,  25 år, har foruden et kort lejeophold i Notts County spillet hele sin seniorkarriere i Aston Villa. I sidste sæson leverede han imponerende seks mål og 12 oplæg på kun 26 kampe i Premier League. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020