• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Avis: Man Utd og Atlético følger succestræner

Foto: Getty Images

Ifølge den italienske avis Corriere dello Sport er både Manchester United og Atlético Madrid begyndt at vise interesse for Inter-cheftræner Simone Inzaghi.

Af Lars Gram-Hanssen

Der var dårlig stemning blandt Inters fans, da Antonio Conte i maj forlod klubben kort efter mesterskabsfejringen.

Samtidig så situationen bekymrende ud, idet Romelu Lukaku og Achraf Hakimi blev solgt, mens Christian Eriksen ikke længere måtte spille i Serie A efter sit kollaps. Her halvvejs inde i sæsonen er der dog ikke længere så mange bekymrede miner, idet Inter ligger på førstepladsen i Serie A, mens Milano-klubben også stadig er med i Champions League. 

Og Inters gode takter i denne sæson har nu sat cheftræner Simone Inzaghi i et så godt lys, at den 45-årige italiener nu sættes i forbindelse med to af verdens største klubber. 

Således skriver den italienske avis Corriere dello Sport nu, at både Manchester United og Atlético Madrid er begyndt at overveje, om Simone Inzaghi er en træner, man skal forsøge at gå efter til sommer. 

På Old Trafford er Ralf Rangnick ansat på en midlertidig kontrakt frem til sommer, mens Atlético Madrid har gang i en ganske problematisk sæson. 

Inden ansættelsen i Inter var Simone Inzaghi cheftræner for Lazio fra 2016 til 2021. Inzaghi vandt onsdag sit første trofæ med Inter, da Juventus blev besejret i Supercoppa Italiana-opgøret. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020