• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Avis: Manchester United opgiver Paul Pogba

Foto: Getty Images

Manchester United opgiver at forlænge med Paul Pogba, og franskmanden er dermed færdig på Old Trafford efter denne sæson, skriver ESPN.

Af Ole Hoffskov

Manchester United har opgivet Paul Pogba, og verdensstjernen forlader dermed storklubben til sommer, når hans kontrakt udløber. Det skriver ESPN.

Manchester United har kommet med flere forslag til en ny kontrakt, men hver gang er det blevet affejet af Paul Pogba og hans flamboyante agent Mino Raiola. Nu har englænderne ikke flere skud i bøssen.

Ifølge ESPN er det dog mest sandsynligt, at Manchester United vælger at beholde Paul Pogba resten af kontraktperioden frem for at sælge ham i januar.

Real Madrid, Juventus og Paris Saint-Germain nævnes som de tre største bejlere til den franske midtbanespiller, og de kan forhandle frit med Pogba fra årsskiftet. De slipper for at betale en transfersum, men i stedet kan de se frem til at skulle betale franskmanden en gigantisk løn. 

Paul Pogba kom senest i vælten i weekendens kamp mod Liverpool, hvor han efter kort tid på banen slagtede gæsternes Naby Keita og fik direkte rødt kort. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020