Premier League Lars Gram-Hanssen

Avis: PL-klub kan bruge milliardbeløb denne sommer

Foto: Getty Images

Både Chelsea og Tottenham forventes at gå en sommer i møde, hvor der skal investeres voldsomt i nye spillere.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er lagt op til en travl sommer på transfermarkedet i Chelsea, efter at den engelske regering har givet grønt lys til, at den amerikanske rigmand kan overtage London-klubben.

Således skriver den engelske avis The Telegraph, at Chelsea-cheftræner Thomas Tuchel vil få stillet et transferbudget på 200 millioner pund, svarende til 1,7 milliarder kroner, til rådighed til transfers denne sommer. 

Ifølge The Telegraph har Tuchel gjort det klart, at Chelsea er nødt til at være hurtigere på aftrækkeren, så snart klubben igen får lov til at agere på transfermarkedet. Og det har Boehly altså givet grønt lys for nu, lyder det. Førsteprioriteten bliver at styrke defensiven, hvor Jules Koundé og Josko Gvardiol angiveligt er førsteprioriterne. 

Nyheden om Chelseas betragtelige transferbudget kommer nogenlunde samtidig med, at Tottenhams majoritetsaktionær har indvilliget i en kapitalforhøjelse på op til 1,3 milliarder kroner. Dermed er der lagt op til, at både Chelsea og Tottenham vil forsøge at lægge pres på Manchester City og Liverpool i toppen af Premier League i næste sæson.