• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Avis: Vil hente Philip Billing - her er prisen

Foto: Getty Images

Philip Billing er på blokken hos Premier League-klub, skriver engelsk medie.

Af Victor Risager

Philip Billing og Bournemouth glippede oprykning til Premier League, men måske skal den danske midtbanespiller alligevel spille i Englands bedste fodboldrække efter sommerferien.

I hvert fald sættes Billing nu i forbindelse med et skifte til Norwich City. Den øst-engelske klub er således ude efter forstærkninger til midtbanen, efter at de i den netop overståede sæson sikrede oprykning til Premier League.

Det skriver Daily Mirror.

Norwich City har netop tjent et stort millionbeløb på at sælge den argentinske midtbaneprofil Emi Buendia til Aston Villa, og nogle af de millioner vil manager Daniel Farke bruge på at hente 24-årige Philip Billing til holdet.

Det kommer imidlertid også til at koste knaster. Bournemouth købte danskeren for godt 130 millioner kroner i sommeren 2019, og de kræver nu et beløb i den størrelsesorden for at slippe midtbanespilleren, som også har kontrakt i yderligere tre år.

Philip Billing, der har en landskamp for Danmark på cv’et, har tidligere spillet 77 kampe i Premier League for Huddersfield Town og Bournemouth.

Såfremt Norwich Citys interesse udmønter sig i et skifte, vil landsholdsbobleren blive holdkammerat med en anden dansker. Jacob Lungi Sørensen er nemlig på kontrakt hos Premier League-oprykkerne. De har endda begge en fortid i Esbjerg fB.