• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Avis: Ronaldo får voldsom bøde og karantæne

Foto: Getty Images

Ifølge avisen Daily Mirror er Cristiano Ronaldo nu blevet straffet for episoden, hvor portugiseren slog en mobiltelefon ud af hånden på en Everton-fan.

Af Lars Gram-Hanssen

Dagen efter Manchester Uniteds ophævelse med Cristiano Ronaldo er portugiseren nu blevet tildelt en betragtelig bøde og en karantæne. 

Sådan lyder det i hvert fald fra Daily Mirror, der skriver, at det engelske fodboldforbund har tildelt den nu tidligere Manchester United-stjerne en bøde på 430.000 kroner, samt to spilledages karantæne. 

Det er straffen for den episode, der fandt sted tilbage i april, da Cristiano Ronaldo i frustration slog en mobiltelefon ud af hånden på en ung Everton-fan på vej ud af banen. 

Det resulterede i en sigtelse for 'upassende og/eller voldelig adfærd', og ifølge Daily Mirror er Cristiano Ronaldo altså nu blevet kendt skyldig. 

Timingen af dommen virker noget besynderlig, idet Cristiano Ronaldo sandsynligvis er færdig i Premier League efter bruddet med Manchester United. Dermed er det uvist, om Cristiano Ronaldo overhovedet kommer til at afsone karantænen. 

Cristiano Ronaldo skal torsdag i aktion under VM, når Portugal indleder VM i Qatar med et opgør mod Ghana.