• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Avis: Storklub fører kampen om dansk stjerne

Foto: Getty Images

Joachim Andersen har flere bejlere, men en klub er i "pole position" til at hente ham. Det skriver engelsk avis.

Af Victor Risager

Sidste sommer skiftede Pierre Emile-Højbjerg til Tottenham, og denne sommer kan han få selskab i Premier League-klubben af en landsmand.

Ifølge Telegraph fører Tottenham an i jagten på danske Joachim Andersen. Den engelske avis beskriver således, at Spurs er i “pole position” i forhold til at hente den 24-årige forsvarsspiller.

Joachim Andersen har i denne sæson haft stor personlig succes i Premier League, hvor han har imponeret og båret anførerbåndet som lejesvend hos hos Fulham. Med et nederlag mandag aften er det imidlertid blevet klart, at Fulham skal en tur ned i den næstbedste engelske række, og af den grund ventes det ikke, at Andersen fortsætter i klubben.

I stedet skal han i første omgang tilbage til Lyon, men den franske storklub kan meget vel sælge danskeren videre denne sommer. 

Der har været flere rygter om, at storklubber som Manchester United, Chelsea, Tottenham og Leicester er ude efter Joachim Andersen, og ifølge Telegraph er Tottenham altså lige nu et godt bud på danskerens næste arbejdsgiver. De skriver dog også om interesse fra Arsenal.

24-årige Joachim Andersen ventes at koste i omegnen af 170 millioner kroner.

Tottenham er aktuelt nummer syv i Premier League, og foruden forsvarsforstærkninger er de på udkig efter en ny cheftræner. De fyrede i april Jose Mourinho, og siden har Ryan Mason været vikarierende cheftræner. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020