• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Avis: Tottenham vil have Man City-stjerne

Foto: Getty Images

Også Tottenham er angiveligt ude efter Manchester Citys brasilianske angriber.

Af Victor Risager

Arsenal har i den seneste tid været meldt interesserede i Gabriel Jesus fra Manchester City, og spillerens agent har sågar været ude og bekræfte, at man har været i dialog med London-klubben om et eventuelt skifte.

Men nu får Arsenal konkurrence om Gabriel Jesus fra deres helt store rivaler Tottenham. 

Det skriver den britiske avis The Telegraph.

Manchester City-stjernen kan formentlig se frem til begrænset spilletid i næste sæson, når Erling Braut Haaland slutter sig til klubben, så et skifte vil øge hans chancer for spilletid. Ifølge agenten Marcelo Pettinati har hele syv klubber vist interesse, og The Telegraph skriver, at både Arsenal og Tottenham er blandt.

Tottenham og Arsenal har i den netop overståede Premier League-sæson kæmpet om fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League i næste sæson, og den løb Spurs med i sidste ende, mens Gunners må tage til takke med en plads i Europa League.

Det er en af grundene til, at Antonio Conte og Tottenham nu er gået på jagt efter forstærkninger, lyder det fra Telegraph. Spurs vil angiveligt også forstærke mandskabet med en centerback og en midtbanespiller til næste sæson.

Gabriel Jesus, 25 år, har spillet for Manchester City siden januar 2017 og står noteret for 95 mål på 236 kampe. I den netop overståede sæson scorede han 13 gange og lagde op til 12 oplæg.