• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Avis: United-spillere er trætte af Erik ten Hag

Foto: Getty Images

Ifølge Manchester Evening News er der visse spillere i Manchester Uniteds spillertrup, der er begyndt at blive trætte af cheftræner Erik ten Hag.

Af Lars Gram-Hanssen

Erik ten Hag fik generelt ros for sin første sæson i Manchester United, men hollænderen har været i modvind i denne sæson, hvor 'De Røde Djævle' har tabt fire ud af seks kampe. 

Ten Hags mandskab har tabt deres seneste tre kampe mod Arsenal, Brighton og Bayern München, og ifølge Manchester Evening News er den hollandske cheftræner tilsyneladende ved at miste opbakning i spillertruppen. 

- En række af Manchester Uniteds spillere er begyndt at blive trætte af Erik ten Hags kritik, i takt med at United kæmper med at sætte en stopper for holdets dårlige form, skriver Manchester Evening News. 

Ifølge avisen peger flere kilder i omklædningsrummet på, at visse spillere føler, at Erik ten Hag i spillertruppen har sine favoritter, som hollænderen ikke kritiserer, mens andre spillere ofte får kritik af cheftræneren. 

Efter onsdagens 4-3-nederlag til Bayern München var Erik ten Hag irriteret over tyskernes første scoringer, som blev sat ind af Leroy Sané og Serge Gnabry. 

- Du er nødt til at kigge dig selv i spejlet, for målene blev givet væk alt for let. Vi var med i kampen i de første 25 minutter, og så kom det mål. Det var så nemt, og det var ikke kun André (Onana, red.). Hvis du ser på, hvor nemt Sané kommer igennem, så handler det om determination. Man lader ikke spillere løbe igennem så nemt, lød det fra Erik ten Hag efter Manchester Uniteds nederlag i München. 

Manchester United spiller igen lørdag aften, hvor der venter en udekamp mod Burnley i Premier League.