• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

BBC: Arsenal tæt på at præsentere Chelsea-profil

Foto: Getty Images

Brasilianske Willian kommer til at fortsætte karrieren i Arsenal fra næste sæson. Det skriver BBC.

Af Andreas Arp

Lørdag er det præcis ét år siden, at David Luiz skiftede Chelsea ud med London-rivalerne Arsenal, og nu er en af forsvarspillerens braslianske landsmænd tæt på at gøre det samme.

Offensivprofilen Willian er nemlig meget tæt på et skifte til Arsenal. Det skriver engelske BBC.

Den 32-årige brasilianer har kontraktudløb med Chelsea efter denne sæson - altså når London-klubben har spillet færdigt i Champions League - og nu er han meget tæt på at skrive under på en treårig aftale med Arsenal, skriver mediet.

Chelsea har selv tilbudt Willian en ny kontrakt, men er efter sigende ikke klar til at matche tilbuddet fra London-rivalerne, der dermed ser ud til at hente offensivspilleren kvit og frit. 

Også den ofte så troværdige transferjournalist Fabrizio Romano skriver på Twitter, at en aftale er meget tæt på.

Artiklen fortsætter efter tweetet.

Brasilianske Willian kom til Chelsea fra russiske Anzhi tilbage i 2013 og har været en stor succes i klubben siden. Offensivspilleren står i skrivende stund noteret for 399 kampe for klubben, hvori han har scoret 63 mål og lavet 62 assists.

Med klubben har han desuden været med til både at vinde FA Cip'en, Europa League, Den engelske ligacup og Premier League to gange. Han er desuden blevet kåret til årets spiller i Chelsea to gange.

I denne sæson har Willian lavet ni mål og syv assists i 32 kampe i Premier League. Han missede senest FA Cup-finalen på grund af en skade og kommer også til at sidde ude i returopgøret mod Bayern München i Champions League af samme grund. 

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus