• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Bekræftet: Lindegaard skifter til West Bromwich

Bekræftet: Lindegaard skifter til West Bromwich

West Bromwich Albion og Manchester United bekræfter begge, at Anders Lindegaard skifter klub. Han har fået en toårig kontrakt.

Af Anders Dehn

Anders Lindegaard skifter Manchester United ud med West Bromwich. Det bekræfter begge klubber. Den tidligere landsholdsmålmand har fået en toårig kontrakt på The Hawthorns.

Selv om 31-årige Lindegaard fortsat havde et år tilbage af sin kontrakt med United, får WBA ham på en fri transfer, skriver klubben på sin hjemmeside. Her oplyser man samtidig, at han får nummer 21 i sin nye klub.

- Siden jeg kom til England, har jeg været imponeret over, hvor godt West Brom har gjort det i Premier League. Jeg fik en god snak med Tony Pulis (manager, red.) - jeg skal til at kalde ham "gaffer" nu - og han overbeviste mig om, at det ville være et godt skifte for mig og klubben, siger Lindegaard til West Bromwich' hjemmeside.

- Derfra gik tingene hurtigt. Jeg var meget opsat på at få det gennemført, så jeg kunne koncentrere mig om det, der betyder mest: fodbold. Jeg er meget glad for at komme hertil og håber, at jeg kan levere et stort bidrag i denne sæson.

Lindegaard nåede at spille i alt 29 kampe for Manchester United og slutter sig nu til de tidligere holdkammerater Darren Fletcher og Jonny Evans, som skiftede til WBA i henholdsvis januar og i den forgangne weekend. 

 

Superliga

Optakt: Lyngby BK - Esbjerg fB

Kan Lyngby holde fast i top 6-drømmene? Og kan Esbjerg bevæge sig væk fra bund 2 for første gang siden tredje runde?

Mere Superliga

Fokus