Video : Tipsbladet
Premier League

Nicklas Bendtner: Det er topklasse, Højlund!

Der er en mulighed for, at han kan komme til at spille mindre i næste sæson.

Den danske landsholdsspiller Rasmus Højlund har snart færdigspillet sin første sæson som Manchester United-spiller, og på det seneste har blandt andet Gary Neville peget på, at danskeren godt kunne have brug for en større stjerne ved sin side.

Det er noget, som landsholdslegenden Nicklas Bendtner godt kan se. Det fortæller han om i sin podcast 'Stolpe ind'.

- Det, der er svært, det er, at United skal hente rigtig mange spillere, så spørgsmålet er, hvor de vil hente de her tre-fire topspillere, som skal ind og forstærke holdet, forklarer han og fortsætter:

- Angriberposten kunne være en af dem, og at Højlund bliver trukket tilbage og spiller måske 20 kampe i året i stedet for - medmindre han bliver fyr og flamme, det kunne han jo også godt. Det tror jeg egentlig ikke gør noget som sådan. Han har jo stadig format, og han har masser af spil i sig. Han har potentiale til at blive rigtig, rigtig god. Også i United, siger Bendtner.

Det har særligt været en spiller som Harry Kane, som har været nævnt som en spiller, som United burde have hentet.

- En Harry Kane, ja, ham vil alle have. Men spørgsmålet er, hvem der er til salg. Hvem er bedre, og hvem kan styrke United i forhold til dem, som de henter ind. Der er mange spørgsmål, lyder det fra Bendtner.

I det hele taget godkender han Rasmus Højlunds sæson. Det er dog ikke uden forbehold.

- Jeg vil sige, at ud fra forudsætningerne, så vil jeg sige, at spillemæssigt nej, men det vil jeg sige til hele United-holdet. Men attitude-mæssigt vil jeg sige ja. Jeg synes, at hans attitude har været topklasse. Jeg kan rigtig godt lide hans attitude, bemærker Bendtner.

Derudover nævner den forhenværende Arsenal-spiller også, at en spiller som Garnacho, som skal stå bag oplæggene til Højlund endnu ikke er en spiller, som endnu ikke kan hjælpe Højlund med at blive en bedre spiller.

Indtil videre er det blevet til 14 mål i 40 kampe for United i denne sæson for Højlund, hvoraf otte er i 28 Premier League-kampe.