• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Bendtner tordner mod VAR: Hænger slet ikke sammen

Foto: Getty Images

Nicklas Bendtner er bestemt ikke fan af VAR.

Af Oliver Okstrøm

Hvis der er en konstant i fodboldverdenen, så er det, at man til tider kan blive irriteret over VAR. Sådan virker det til tider, og for Nicklas Bendtner er det bestemt noget af det ved fodbolden, som han er træt af.

Det slår han fast i sin podcast 'Stolpe Ind', hvor han kommer ind på videodommersystemet sammen med sine medværter Peter Falktoft og David Diamanti Andersen.

Emnet bliver bragt på banen efter kampen mellem Tottenham og Liverpool, hvor sidstnævnte fejlagtigt fik annulleret et mål for offside. Det er endvidere en hændelse, som bagefter er blevet undskyldt for.

Problemet er dog klart for Bendtner her.

- Hvis det virkede, så kunne du vænne dig til, at det var en del af fodbolden nu. Og det vil det være i de næste mange år. Problemet er, at det ikke virker, siger han og fortsætter:

- Der har været mange situationer, som har været forkerte. Også med røde kort - og det ikke måtte trække den tilbage, hvis det var gul-gul-rød, som også er med til at ændre kampen. Så må de heller ikke bruge VAR. Altså. Det er slet ikke defineret nok, og det hænger slet ikke sammen.

Derudover spørger han retorisk, hvorvidt der er nogen, som forstår VAR-reglerne 100 procent.

Når det er sagt, så mener Bendtner, at Liverpool lige nu viser tænder, og de kunne da også have haft førstepladsen, hvis de havde slået Tottenham. I stedet endte det med et nederlag på 1-2 efter et selvmål i overtiden.

Klopp har efterfølgende været ude og sige, at man burde spille kampen om. Læs mere om det her.