• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Bendtner: VK har ikke leveret særligt godt, men...

Foto: Getty Images

Nicklas Bendtner kan godt se, hvorfor prisen på Victor Kristiansen er så høj.

Af Oliver Okstrøm

Victor Kristiansen har i dette transfervinduet skiftet fra FC København til Premier League-klubben Leicester City for et beløb, der efter sigende rammer omkring de 150 millioner, hvis man tæller alle de eventuelle bonusser med.

For den tidligere Premier League- og landsholdsangriber Nicklas Bendtner er det et stærkt skifte. Det fortæller han i sin podcast 'Stolpe ind'.

- Det, der er bemærkelsesværdigt, det er, at FCK ikke har leveret særligt godt, og hans arbejdsbetingelser har faktisk heller ikke har været sygt gode, siger han og fortsætter:

- Jeg kan egentlig godt lide Victor, men jeg synes ikke, at han har leveret rigtig, rigtig stærkt. Men hvor du tænker, at 150 millioner er en fair pris. Det er jo kæmpe-godt lavet af FCK, og jeg håber virkelig at, at han kommer til at spille, lyder det fra Bendtner.

Når det kommer til prisen, så er der en god grund til, at den er så stor på 'VK', som ellers ikke har haft de store tal i sine statistikker at bakke det op med. 

- På sin vis lyder beløbet højt. Det gør det helt sikkert, men det kan være berettiget nok, fordi Victor spiller med stor tro. Altså, han er ikke bange for noget, og han er en type, som du kan slå dig på. Det kan godt lide, og det er det, som Leicester leder efter. Nogle med nosser, hvis jeg skal sige det lige ud. Det har han trods alt, og han har et talent, fortæller Bendtner.

Samlet set mener den tidligere landsholdsbomber, at Kristiansen har, hvad der skal til i engelsk fodbold.

I FCK er der også mulighed for, at der er flere på vej videre. Læs mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE