Video : Tipsbladet
Premier League

Brentford bekræfter: "Zanka" bliver i klubben

Zanka bliver i Brentford, bekræfter klubben nu.

Mathias "Zanka" Jørgensen tager endnu en sæson i Brentford.

Det bekræfter klubben torsdag eftermiddag.

Tidligere torsdag kunne Tipsbladet afsløre, at Brentford havde tilbudt "Zanka" en ny kontrakt. Og den har han altså valgt at takke ja til, viser det sig nu.

Derfor spiller han også denne sæson i Brentford, mens der desuden er en option, så aftalen kan forlænges med yderligere et år, altså frem til sommeren 2024. 

- Vi har altid ønsket at forlænge Zankas kontrakt og er glade for, at vi nu har gjort det. Han gjorde det godt for os sidste sæson i de kampe, han spillede, og han var fantastisk i gruppen som en erfaren spiller. Han er unik i det, han giver uden for banen. Han giver gruppen meget, når han spiller, og når han ikke gør, med små råd til yngre spillere og presser alle i træningen.

- Han pådrog sig en ret stor skade i april, og vi var nødt til at sikre, at han var tilbage på sit niveau. Det er vi blevet forsikret om i pre-season. Han spillede omkring 75 minutter i en kamp bag lukkede døre tidligere på ugen mod Premier League-modstandere. Han er et godt sted, siger Thomas Frank til Brentfords hjemmeside.

OPDATERES...

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.