• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Brentford forstærker sig med nordmand

Foto: Brentford

Kristoffer Ajer skifter Celtic ud med Brentford.

Af Mads Bye Marboe

Tirsdag sikrede Brentford sig Frank Onyeka i FC Midtjylland, og nu er endnu en spiller på plads i Premier League-klubben.

Denne gang er der tale om Kristoffer Ajer fra Celtic, som også er blevet rygtet kraftigt til Brentford i de seneste uger.

Brentford har offentliggjort handlen på sin hjemmeside, hvor det også oplyses, at den 23-årige forsvarsspiller fra Norge skriver under på en femårig aftale.

Brentford oplyser ikke noget om prisen, men der er tidligere blevet meldt om en pris på £13.5 millioner. Det svarer til cirka 116 millioner kroner.

- Kristoffer er blevet scoutet rigtig godt, og han har alt det, vi kræver af en Brentford-forsvarsspiller både på og udenfor banen. Derudover skal det siges, at en spiller af hans kaliber har mange muligheder. Vi er rigtig glade for, at Kristoffer har bundet sig til Brentford, siger direktør Rasmus Ankersen.

Kristoffer Ajer har optrådt for Celtic siden 2016, hvor han blev hentet i IK Start. Han var i foråret 2017 udlejet til Kilmarnock, men har de seneste sæsoner været fast mand og står noteret for 176 kampe i den grønne og hvide trøje.

Han har også spillet 23 landskampe for Norge.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020