Premier League Victor Risager

Brentford tager afsked med dansk duo

Foto: Getty Images

Brentford tager afsked med både Jonas Lössl og udnytter ikke optionen i Mathias "Zanka" Jørgensens kontrakt - men holder dog døren på klem for sidstnævnte.

Af Victor Risager

Brentford spillede søndag sæsonens sidste kamp, og mandag har klubben annonceret, hvilke spillere der ikke vil være at finde i klubben til næste sæson.

Og her tager de blandt andet afsked med Jonas Lössl og Mathias "Zanka" Jørgensen. Det sker på klubbens hjemmeside.

"Zanka" kom til klubben i efteråret på en etårig aftale med option på yderligere et år, men efter en skadesplaget sæson har Brentford valgt ikke at benytte sig af den option. Derfor vil han snart stå uden kontrakt.

Brentford åbner dog en dør på klem for den 32-årige stopper.

Phil Giles, sportsdirektør i klubben, siger til klubbens hjemmeside, at man vil hjælpe stopperen tilbage fra hans nuværende skade og så reevaluere situationen. 

Hvad angår Jonas Lössl, så kom han til klubben i januar på en halvårig lejeaftale fra FC Midtjylland, og han vender nu tilbage til Midtjylland. Han har dog tidligere udtalt, at han ikke vil spille for FCM igen, så hans fremtid er ligesom "Zankas" uvis. 

Brentford skriver også, at Christian Eriksens kontrakt udløber, men sportsdirektør Phil Giles fortæller til klubbens hjemmeside:

- Endelig er det ingen hemmelighed, at vi ville elske, hvis Christian bliver i Brentford i flere sæsoner, og vi vil fortsætte med at diskutere den mulighed med ham og hans repræsentanter, siger han. 

Jonas Lössl nåede at spille tre kampe for Brentford i løbet af foråret, mens Mathias "Zanka" Jørgensen nåede at optræde i alt 10 gange for klubben med en enkelt scoring til følge.