• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang & Kenneth Jensen

"CV" om Anis Ben Slimane-salg: Hvem ved?

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Indtil videre er der ikke noget på Anis Ben Slimane, men BIF er ikke helt afvisende for at sælge.

Af Jacob Quvang & Kenneth Jensen

Han var til VM med Tunesien, men indtil videre har slutrunden ikke betydet, at Brøndby IF har taget mod et tilbud og solgt Anis Ben Slimane.

Men det kan være, det kommer.

De blå-gule er i hvert fald ikke afvisende for at sælge profilen, 22 år, der senest er blevet løst rygtet til fransk fodbold.

Det indikerer Carsten V. Jensen over for flere medier heriblandt Tipsbladet.

- Anis er en fin spiller, og lige nu er han i Brøndby, men han er tunesisk landsholdsspiller og har halvandet år tilbage af kontrakten, så hvem ved? Han har gjort fine fremskridt her, og enten skal han se, om han kan forlænge sin aftale, eller også skal han videre på et tidspunkt, siger Carsten V. Jensen og slår fast:

- Anis er en spiller, der godt kunne ligge noget til derude. Vi må se.

Om det så bliver i dette transfervindue, eller om han må vente til sommer, kommer den næste uges tid til at afgøre. Sikkert er det, at Brøndby IF vil tage sig godt betalt for en spændende ung spiller, der har leveret gode præstationer, og som altså også er landsholdsspiller.

Slimane kom som et ukendt navn til Brøndby IF i sommeren 2019 fra AB. Allerede et halvt år senere var han omkring førsteholdet i BIF, fordi han havde gjort det så godt  - blandt andet i vinteropstarten.

Hvis den centrale midtbanespiller ikke bliver solgt i januar, er det ventet, at BIF sælger til sommer, hvor han kun har et år igen af aftalen med klubben. Hvis da ikke BIF lykkes med at forlænge aftalen.