Video : Tipsbladet
Premier League

Banker på døren: Schmeichel spiller ikke for evigt

Mads Hermansen vil stille sig forrest i køen, så han bliver landsholdets førstemålmand, når Kasper Schmeichel en dag stiller støvlerne på hylden.

Mads Hermansen vil være førstemålmand på landsholdet.

I øjeblikket er Kasper Schmeichel førstevalget for det danske landshold, ligesom han også kommer til at være under den kommende EM-slutrunde, men den tidligere Leicester-keeper kan meget vel blive erstattet af en nuværende Leicester-keeper inden for en overskuelig fremtid. 

- Det er selvfølgelig også noget, jeg har i mit hoved, at Kasper spiller jo ikke for evigt, så jeg gør alt, hvad jeg kan for at stille mig forrest i køen, og vise, at det er mig, der skal have chancen efterfølgende, ligesom alle andre også gør. Det er mit primære fokus, at vise mig fra min bedste side på landsholdet, lyder det fra Mads Hermansen til Viaplay. 

Den tidligere Brøndby-keeper har da også haft en blændende sæson med Leicester, hvor han både på det individuelle plan og på klubplan har opnået store meritter i form at en plads på det officielle årets hold i Championship og en oprykning til Premier League.

- Jeg tror, at hvis jeg for et år siden havde skrevet ned, hvordan jeg håbede på, at det ville gå, så var det nok det her, jeg havde drømt om. Jeg kunne ikke skrive det bedre selv, så det er jo dejligt. 

Selvom Mads Hermansen har været en bærende kraft i Leicester, der vandt Championship og sikrede sig oprykning til Premier League, kan man aldrig vide sig sikker på, at klubben ikke henter en fuldgod konkurrent ind til danskeren, men sådan en udfordring ville den tidligere Brøndby-keeper ikke frygte, slår han fast. 

- Jeg er ikke bange for det, men det er en del af fodbold, så det byder jeg velkommen, hvis de har behov for at hente en ind. Hvis det sker, så tager jeg kampen op, afslutter han. 

Mads Hermansen har stadig sin første landskamp til gode, men håber altså på at gribe chancen, når Kasper Schmeichel stopper.