• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Capellas: Det har Brentford til fælles med Barca

Foto: Getty Images

Albert Capellas er vild med den engelske danskerklubs cheftræner Thomas Frank.

Af Oliver Okstrøm

Den tidligere FC Midtjylland-cheftræner Albert Capellas er i et stort interview med engelske Sky Sports inde på en række områder indenfor trænergerningen - og han kommer blandt andet ind på Brentford-cheftræner Thomas Frank, som han arbejdede sammen med i Brøndby.

Dengang var Capellas assistent for Frank, og han har godt med ros til ham.

- Han er en fantastisk person og en meget god træner. Han er klog. Han har studeret spillet en del, og han har en 360 graders forståelse for det. Han er også meget nysgerrig og er meget sulten. Han er en fighter, som aldrig giver op, siger han og fortsætter:

- I Brentford har han fundet en klub, hvor han er tilpas, lyder det fra Albert Capellas.

Capellas har desuden tidligere været i Barcelona, og han ser en lighed mellem den catalanske storklub og London-klubben.

- Det, jeg kan lide, er, at det er klubber, der har en klar strategi, som tænker over, hvorfor de gør noget. Når det er tydeligt, så er visionen og værdierne klare. Alt bliver nemmere, fortæller catalaneren.

Capellas peger endvidere på, at den store udfordring er at finde den rette atmosfære i en klub, og at der er mange måder at spille fodbold på - og at alle er valide - og at han elsker at forsøge at gøre kompleksiteten i fodbold mere simpel.

Træneren blev fyret i FC Midtjylland i februar.