Video : Tipsbladet
Premier League

Carlsberg vil lancere speciel øl til ære for Klopp

Carlsberg har en helt speciel øl på tegnebrættet, der har til formål at hylde den snart forhenværende Liverpool-træner, Jürgen Klopp.

Jürgen Klopp er en populær skikkelse i Liverpool, og det kommer nu også til udtryk på en helt speciel øl fra Carlsberg.

Liverpool vil nemlig lancere en øl, der dog ikke er for alle. Der vil nemlig kun blive solgt 491 flasker af øllen "Believers Brew". 

- Believers Brew er lavet som en hyldest til den afgående træner. Det er en 75 cl øl i et begrænset antal. Der bliver kun produceret og solgt 491 flasker af Believers Brew. En for hver kamp, som Klopp stod i spidsen for Liverpool. 

Den specielle øl er lavet i samarbejde med Erdinger Weissbräu, og på Liverpools hjemmeside fremgår det, at øllen bliver solgt på en auktion, hvor alt overskuddet går til LFC Foundation.

Auktionen begynder torsdag den 16.maj med bud startende fra fem pund. 

Hver eneste øl-flaske vil tilmed være forbundet med den respektive kamp, hvor Jürgen Klopp stod i spidsen for Liverpool.

Eksempelvis vil der på øl-flaske nummer 208 stå: "Liverpool 2-0 Tottenham Hotspur (Champions League final, june 2019)", da det var tyskerens kamp nummer 208 i spidsen for klubben. 

Navnet er til ære for Jürgen Klopps første pressemøde for Liverpool, hvor han blev citeret for at sige, at han ville gøre "doubters to believers".

Jürgen Klopps sidste kamp i spidsen for Liverpool bliver på søndag, hvor tyskeren også kan forvente en helt særlig hyldest, når Wolverhampton gæster Anfield.