• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Casemiros situation undrer: Her er Ten Hags svar

Foto: Getty Images

Manchester United brugte mange penge på Casemiro i sommer, men brasilianeren har primært optrådt i Europa League indtil videre. Nu forklarer Erik ten Hag situationen.

Af Lars Gram-Hanssen

Der var stor glæde blandt Manchester United-tilhængere, da den engelske klub i slutningen af sommerens transfervindue brugte op imod en halv milliard kroner på at købe Casemiro af Real Madrid. 

Derfor har det også resulteret i en del hævede øjenbryn, at den femdobbelte Champions League-vinder stadig ikke har startet en Premier League-kamp på banen for Manchester United. Og efter søndagens 6-3-nederlag til Manchester City blev Erik ten Hag da også spurgt om Casemiros rolle som reserve. 

- Vi begyndte at vinde kampe den dag, vi hentede ham, og det handler om holdet. Holdet gør det rigtig godt. Det er ikke noget imod Casemiro. I det her tilfælde er det for Scott McTominay. Han [McTominay, red.] har leveret glimrende for holdet, og vi kom ind i en god periode. Men jeg er sikker på, at han [Casemiro, red.] bliver vigtig for os både på kortere og længere sigt. Han vil finde sin plads på holdet, men det er nødt til at komme på en naturlig måde, lød det således, ifølge Manchester Evening News, fra Erik ten Hag.

Den tidligere Manchester United-stjerne Rio Ferdinand er blandt dem, der har undret sig over Casemiros mange bænkpladser. I sin podcast Five har Ferdinand således udtalt, at den tidligere Real Madrid-stjerne må føle sig udsat for manglende respekt.