Cavani med Mata til Manchester United?
Illustration
Premier League

Cavani med Mata til Manchester United?

Edinson Cavani ønsker sig angiveligt væk fra Paris SG, og Manchester United skulle stå klar med en guldranet kontrakt og et stort bud.

Uruguayaneren Edinson Cavani er træt af at spille på kanten, mens Zlatan Ibrahimovic har plads i boksen på Paris SG-holdet. Så træt at det forlyder, at Cavani ønsker sig væk fra PSG her bare et halvt år efter hans skifte fra Napoli.

I følge Daily Mail står Manchester United klar i kulissen med et bud på Edinson Cavani, der altså kan følge Juan Mata til den kriseramte storklub.

Paris SG skulle dog kun modvilligt være klar til at sælge Edinson Cavani i løbet af januar, og det virker derfor mere sandsynligt, at den 26-årige skarpretter skifter klub til sommer.

Napoli solgte i sommer Cavani for svimlende 54 millioner pund - godt 490 millioner kroner. Skal Manchester United købe ham, skal det formentlig være for et beløb, der er et stykke under, idet de ikke har for vane at kaste så store penge efter én spiller.

Manchester United betaler angiveligt 37 millioner pund - godt 335 millioner kroner - for Juan Mata, og det er nok nærmere det prisleje, David Moyes skal have presset PSG og Laurent Blanc ned i, hvis en handel skal blive aktuel.