Video : Tipsbladet
Premier League

Celtic jagter tidligere Superliga-keeper

35-årige Martin Dubravka er kommet på skotternes ønskeliste.

Den tidligere Esbjerg-målmand Martin Dubravka nåede mellem 2014 og 2016 at spille 66 kampe i Superligaen, og siden har han fået lavet sig en ret imponerende karriere i tjekkisk og engelsk fodbold.

I de seneste år har han været forbi både Newcastle og Manchester United, og nu ser han ud til at skulle videre til en ny storklub. Det skriver Talksport.

Her bliver der peget på, at de skotske mestre har øjnene rettet mod den nu 35-årige slovak som erstatning for Joe Hart, og det bemærkes i den forbindelse, at Newcastle ikke vil stå i vejen for det skifte, da de efter sigende har Burnleys James Trafford i kikkerten.

I den seneste sæson var Dubravka den forestrukne i målet for Newcastle, da Nick Pope blev ramt af en skade, men det forventes, at sidstnævnte vil være foran ham i hierarkiet, og det vil en som Trafford også.

Dermed giver det god mening, hvis han vil pakke sine ting og rejse nordpå.

Det bliver desuden bemærket, at Celtic kan få kamp til stregen om at få fat i Dubravka, da også klubber i Saudi Arabien lader til at have hørt om Martin Dubravka, og at de skulle være interesserede i ham.

Han har desuden udsigt til at skulle til EM med Slovakiet, som møder Rumænien, Belgien og Ukraine.

Hvis det bliver til et skifte til Celtic, så vil han blive holdkammerat til landsholdsbobleren Matt O'Riley, som blev frasorteret af den danske landstræner Kasper Hjulmand forud for sommerens slutrunde.