• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Chelsea-boss talte over sig: Jeg røg i en fælde

Foto: Getty Images

Chelsea-bossen erklærer, at han lavede en bommert.

Af Victor Risager

Chelsea har længe været meldt som en bejler til superstjernen Erling Braut Haaland, og der blev pustet nyt liv i de rygter tidligere på ugen.

Her kommenterede manager Thomas Tuchel således på den norske målmaskine over for Sport Bild. Chelsea-bossen afslørede blandt andet, at de til tider snakker om Erling Håland, og at de også gjorde det i sommer, men at en handel ikke virkede mulig.

Efterfølgende lød det blandt andet i sportsmediet Bild, at Dortmund var blevet sure over Thomas Tuchels kommentarer, og nu beklager den tyske manager også. 

- Jeg faldt i en fælde. Jeg fik en pris fra en avis i Tyskland. De gav mig denne pris og spurgte mig om en spiller, siger Thomas Tuchel ifølge Goal og fortsætter:

- Normalt taler jeg aldrig, aldrig, om andre klubbers spillere, for det gør jeg bare ikke. Vi lavede mere eller mindre sjov med det, men jeg burde have vidst bedre.

- For at lave sjov med det og være en sød fyr ved at besvare spørgsmålet ...  Jeg spøgte om en angrebsduo med Romelu [Lukaku] i oktober, og det lyder så som om, vi kom med et tilbud. Det var konteksten, men jeg burde have vidst bedre.

Erling Braut Haaland ventes dog om ikke andet at forlade Borussia Dortmund efter den indeværende sæson, hvor Chelsea nævnes som en klub, der er varm efter stjernen. Det bliver dog ikke billigt at lokke nordmanden til - læs mere om hans lønkrav her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020