Video : Tipsbladet
Premier League

Chelsea har dansk målmand i kikkerten

Der er udsigt til et vildt skifte for den unge dansker.

Chelsea er på jagt efter en ny cheftræner, og det ser ud til at ende med at blive Leicesters Enzo Maresca, der løber med jobbet. Han har hidtil haft danske Mads Hermansen mellem stængerne, og det kan se ud til, at han har fået smag for det danske.

Ifølge engelske BBC bliver der nu peget på, at de går efter den danske Villarreal-målmand Filip Jørgensen.

Det er med den 44-årige Marescas forestående ankomst i London-klubben, at transfer-prioriteterne har ændret sig, hvor en ny målmand er blevet vurderet ganske højt, og her er Jørgensen udset som en potentielt sommer-transfer.

Det menes, at Chelsea allerede har taget kontakt til Filip Jørgensens repræsentanter om et muligt skifte.

Hos Chelsea har forskellige målmænd stået under Mauricio Pochettino, som Robert Sanchez og Djordje Petrovic, ligesom Kepa Arrizabalaga har været udlejet til Real Madrid i denne sæson. Selvom det ikke forventes, at den spanske hovedstadsklub udnytter hans frikøbsklausul, så regner man med, at han bliver solgt af Chelsea.

Danske Filip Jørgensen har haft en stærk sæson i Villarreal, hvor han har været fast mand i målet for dem med 36 optrædender ud af 38 mulige i La Liga i denne sæson. Her endte det med en ottendeplads lige udenfor de europæiske placeringer.

Han kan her se tilbage på en sæson, hvor han lavede seks clean sheets i den bedste spanske række.

22-årige Jørgensen har været en del af Villarreal siden 2015, hvor han kom til klubbens ungdomsafdeling.