Chelsea slog Aston Villa efter comeback i anden halvleg

Chelsea vandt her til aften 2-1 på udebane imod Aston Villa.

Leicester tabte i går to point i overtiden imod Watford, hvorfor Chelsea i dag var ekstra opsatte på at besejre Aston Villa, da det ville give dem muligheden for at formindske hullet til tredjepladsen til blot tre point.

Aston Villa, der også havde vigtige point at spille om, havde omvendt ikke tænkt sig at gøre livet nemt for The Blues. Det var specielt første halvleg et eksempel på.

Chelsea var mest på bolden og kom også til flest afslutninger, men det var alligevel en tæt affære, der både så hjemmeholdets John McGinn og Chelseas Mason Mount være tæt på at bringe sit hold foran i kampens første halve time.

Trods de forspildte chancer skulle det dog ikke ende målløst ved pausen. Det sørgede Villa-forsvareren Kourtney Hause for, da han efter noget klumpspil i Chelseas felt formåede at sende sit hold bedst muligt til pause.

Nok gik Chelsea i chok til pause, men The Blues virkede alt andet end chokerede fra anden halvlegs start, hvor de dominerede på alle parametre.

Det belønnede sig i efter en times spild, hvor et perfekt indlæg fra Azpilicueta havnede på indersiden af Christian Pulisic, der hamrede Chelsea på lige vilkår.

Derfra var det forventet at Aston Villa ville pakke sig ned og forsøge at klamre sig til det ene point, men det nåede aldrig så langt. For blot to minutter senere kom Olivier Giroud på tavlen efter endnu et Azpilicueta-oplæg, og pludselig var Chelsea på sejrskurs.

Hjemmeholdet fandt aldrig frem til et modsvar, hvilket så Chelsea i ro og mag køre sejren hjem. 2-1 stod det på måltavlen ved dommerens slutfløjt.

Chelsea ligger stadig nummer fire, men nu med kun tre point op til tredjepladsen. Aston Villa roder rundt på en 19. plads med 26 point.