Premier League Victor Risager

Chelsea-spiller roser “AC” - håber på forlængelse

Foto: Getty Images

Timo Werner ser gerne, at forsvarsduoen bliver på Stamford Bridge.

Af Victor Risager

Til sommer udløber Andreas Christensens aftale med Chelsea, og allerede nu er den danske landsholdsstjerne fri til at forhandle med interesserede klubber om et sommerskifte på en fri transfer.

Men står det til holdkammeraten Timo Werner, bliver “AC” helst i London-klubben. Han håber på en forlængelse med danskeren og forsvarskollegaen Antonio Rüdiger, der ligeledes har udløb.  

- Jeg er ikke involveret i forhandlingerne af disse to spillere. Men jeg ville være glad, hvis de begge blev her, for de er virkelig meget, meget gode forsvarsspillere, siger Timo Werner til Sky Sports.

Både Andreas Christensen og Antonio Rüdiger har især været sat i forbindelse med et skifte til Bayern München, og ifølge Timo Werner kunne de forstærke alverdens klubber.

- De kunne forstærke enhver klub i verden. De vandt Champions League med os sidste år og var stamspillere på holdet. I mange kampe var styrede de to vores forsvar. Om en af dem nu skifter til München, ved jeg dog ikke, siger han.

“AC” har været på kontrakt i Chelsea i godt ti år, mens Antonio Rüdiger kom til klubben for godt 260 millioner kroner fra AS Roma i sommeren 2017.