• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Chelsea stikker af på tredjepladsen med sejr over nedrykkede Norwich

Foto: Getty Images

Chelsea er nu fire point fri af fjerde- og femtepladsen, efter The Blues i dag slog Norwich med 1-0 på Stamford Bridge.

Af plbold.dk

Chelsea tog her til aften imod allerede nedrykkede Norwich, der ikke havde tilvundet et eneste point, siden genstarten af sæsonen.

Dette var belejligt for hjemmeholdet, der for alt i verden skulle bruge en sejr for at stikke af på tredjepladsen og i det større billede sætte sig i en god position for at havne i top fire, der særdeles vigtigt kaster en Champions League-billet af sig.

Det var fra kampens start allerede meget tydeligt, hvem der havde mest og spille for og frem for alt, hvilket hold, der besad mest kvalitet. Chelsea var klart mest på bolden, mens Norwich sjældent bød på noget offensivt.

Faktisk stod The Canaries ikke noteret for et eneste målforsøg ved første halvlegs sidste fløjt, mens det var lige før, at hjemmeholdet ligeledes måtte gå uforløste til pause.

For godt nok havde Chelsea haft 11 målforsøg, men ingen af dem havde resulteret i en scoring - i hvert fald ikke indtil det tredje tillægsminut.

Her dukkede Olivier Giroud pludselig op på eminent indlæg af Christian Pulisic, og så kunne franskmanden sende The Blues på sejrskurs sekunder inden, der blev fløjtet til halvleg.

Hvor man så kunne håbe på, at Chelsea derfra ville skrue tempoet op og underholde med nogle scoringer, så måtte man i stedet se skuffende til.

Trods enkelte muligheder, var Chelsea nemlig ikke just livlige eller målsøgende, mens Norwich ikke magtede at udfordre Kepa Arrizabalaga i Chelsea-buret.

Dermed endte det 1-0, hvilket sender Chelsea op på 63 point, mens Leicester og Manchester United ligger på fjerde- og femtepladsen med 59 point - begge med en kamp i hånden.

Se top seks-stillingen her:

Superliga

Mere Superliga

Fokus