• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Chelsea-stjerner måtte adskilles: Godt for holdet

Foto: Getty Images

To Chelsea-spillerne kom op at toppes til træning søndag. Ifølge back er det dog ikke skidt nyt.

Af Victor Risager

Chelsea løb ind i et choknederlag til bundholdet West Bromwich i weekenden, og dagen efter gik bølgerne højt til træning i London-klubben.


Således har flere medier, heriblandt The Athletic, skrevet om, at forsvarsspiller Antonio Rüdiger og målmand Kepa Arrizabalaga kom i infight efter en hård tackling fra førstnævnte. De to spillere måtte siden adskilles af holdkammeraterne, mens Rüdiger blev bortvist fra træning.

En sådan situation er dog ikke nødvendigvis dårligt nyt for holdet, mener wingback Marcos Alonso, der synes at bekræfte hændelsen. 

- Det er sådanne ting, der sker. Det viser konkurrencegenet i holdet og den sult, vi viser selv på træningsbanen. Det er godt for holdet, siger Marcos Alonso til BeIN Sports.

Spanieren tilføjer, at de to kamphaner også hurtigt var gode venner igen.

- Selv før træningen var færdig, var det hele godt igen. Intet nyt, det sker til tider. Det vil ske igen. Vi er nødt til at tage det positive og komme videre og gøre os klar til næste kamp.

Chelsea skal onsdag aften i aktion igen, men denne gang er det i Champions League. Her skal de møde portugisiske FC Porto i turneringens kvartfinaler, og det første opgør spilles onsdag aften i Portugal.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus