• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Chokerende: Angriber PL-stjerne med baseball-bat

Foto: Getty Images

Arsenal-spilleren kom heldigvis intet til under den forfærdelige episode.

Af Jacob Quvang

En chokerende nyhed har ramt det engelske fodboldlandskab.

Arsenal-spilleren Gabriel har for nylig været udsat for en forfærdelig oplevelse, da han og en kammerat skulle hjem fra byen i London. Her blev de fulgt hjem af to mænd, der viste sig at være røvere. Det skulle de aldrig have gjort. 

For ifølge Daily Mail krævede de to mænd, at Gabriel skulle aflevere sine bilnøgler til sin Mercedes, der koster godt 400.000 kroner. Derudover krævede de også forsvarsspillerens telefon og ur. 

For at gøre truslen reel fandt den ene tyv, Abdereham Musa, et baseball-bat frem, som han truede Gabriel og vennen med. Det viste sig dog, at Arsenal-spilleren ikke er en, man skal forsøge at stjæle fra. For i stedet for at overgive sig gik Gabriel til angreb, slog Musa i hovedet og begyndte at bryde med ham. Til sidst brød Musa fri og flygtede fra Gabriels hjem sammen med sin medsammensvorne. 

De to banditter havde holdt øje med Gabriel og vennen Rodrigo Tavares i noget tid, da de lignede nogle med penge. Det ses også på CCTV-optagelser, at tyvene målrettet gik ind i Gabriels garage, da brasilianeren havde parkeret sin bil. De bar maske og havde hætte på. 

Efterfølgende er det meldt ud, at hverken Gabriel eller hans ven er kommet noget til udover at være chokeret over oplevelsen. 

Gerningsmanden Musa blev i oktober dømt fem års fængsel, efter at politiet havde kædet ham til et røveri i august takket være DNA. Den straf bliver i hvert fald ikke reduceret nu. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020