Video : Tipsbladet
Premier League

- Christian Eriksen vil altid være velkommen!

Christian Eriksen vil altid være velkommen tilbage i Brentford, lyder det fra Thomas Frank.

Christian Eriksen har ikke været i aktion i Manchester Uniteds seneste tre kampe, og transferrygterne om den danske stjerner blusser i disse dage op. Især den tyrkiske storklub Galatasaray har været nævnt som en bejler.

Men hvis det skulle ende med et skifte, er der efter alt at dømme også en af danskerens tidligere klubber, der står klar til at tage imod ham med åbne arme.

Nemlig Brentford.

Christian Eriksen spillede et meget succesfuldt halvår i Brentford i foråret 2022, efter at han kom tilbage fra sine hjerteproblemer. Og klubbens danske cheftræner, Thomas Frank, så gerne, at det blev til en genforening en dag.

- Han vil altid være velkommen tilbage! Det vil Christian altid være. Det tror jeg godt, at han ved. Og vi ved, at han havde en god tid her, siger Thomas Frank i en mediesession med danske medier, heriblandt Tipsbladet, og tilføjer:

- Jeg forstod godt, hvorfor han tog til United dengang, og det har jeg også sagt offentligt. Jeg synes også, han har gjort det godt. Det er klart, at han havde en skade før jul i et stykke tid. Men altså hvis Christian har lyst, er han meget velkommen.

Christian Eriksen og Thomas Frank. Foto: Imago

Brentford-træneren blev også spurgt ind til den danske midtbanekriger Morten Frendrup fra Genoa, som er blevet rygtet til blandt andre Brentford i løbet af det seneste halvår.

- Dygtig spiller. Jeg er selvfølgelig orienteret. Det er ikke alle spillere i hele verden, jeg kender, men danskerne har jeg selvfølgelig et øje på, og jeg synes, han gør det godt. Helt bestemt. Men generelt kommenterer jeg ikke specielt meget på spillere, som ikke er i Brentford, lyder det fra Thomas Frank.

Thomas Frank og kompagni råder allerede over en del danskere i førsteholdstruppen i Brentford i form af Christian Nørgaard, Mathias Jensen, Mikkel Damsgaard, Mathias “Zanka” Jørgensen og Mads Roerslev.